Dichtbundels

Bestel een Dichtbundel

Ik heb een reeks van mijn gedichten gebundeld en je kunt ze als PDF boekje bij mij bestellen. Kijk hieronder voor een eerste indruk en bestel.

Dichtbundel Open Verdichting - Wim van Dam - Opendichterbij.nl

Dichtbundel Open Verdichting

Deze bundel bevat 20 meer christelijk esoterische of antroposofische gedichten, in de zin dat de hemelse invloeden, machten en krachten daarin eerbiedig worden benoemd.

Geboorte, Creativiteit, Vertrouwen, Ongeloof, Overvloed, de Karavaan (kundalini), Ik Ben, Astraal lichaam, Ether lichaam, Fysiek lichaam, De Verleidingen (de Mens tussen de krachten van Lucifer en Ahriman), Michaël, Politiek, Liefde, Karma, Kundalini, Liefde en Reïncarnatie, Brood (Tronen), De Gelukzaligen, De Roos, Dunameis.

Dichtbundel Vol Ledig Gedicht - Wim van Dam - Opendichterbij.nl 2

Dichtbundel Vol Ledig Gedicht

Deze bundel bevat 20 gedichten, geschreven op een thema, zoals Moed, Leiderschap, Vrijheid, Briljante Dochters, Wetenschap, Wolken, Corona, Seks en Levenslust, Discriminatie, Vrede, Vormen en Verdwalen.

Bestel een Dichtbundel

Nadat de betaling is ontvangen zal ik de Dichtbundel naar je e-mailadres sturen. Ik streef ernaar dit per omgaande te doen.

Dichtbundel Vol Ledig Gedicht
€ 10,90
Dichtbundel Open Verdichting
€ 10,90


Totaal
Opendichterbij.nl is een activiteit van Protion. Je wordt bij de betaling daarom doorverbonden naar Protion, en je ontvangt je factuur van Protion.
2 dreamstime_xxl_47089599